Mine 10 beste visuelle maler

Tirsdag 13. november kl. 13-16
Sentralen, Oslo
Plass til 10 deltakere
Pris: 1700 kr pr pers inkl forpleining og materiell
Hvis du deltar på både «Bygg ditt ikonbibliotek» og «Mine 10 beste visuelle maler» på samme dagen, får du begge kurser for kun 3000,- kr.

Tirsdag 20 november kl. 13-16
Skien
Plass til 10 deltakere
Pris: 1700 kr pr pers inkl forpleining og materiell
Hvis du deltar på både «Bygg ditt ikonbibliotek» og «Mine 10 beste visuelle maler» på samme dagen, får du begge kurser for kun 3000,- kr.

Har du ikke allerede vært på inspirasjonskurs – kan du bli med på kurs i Olso 7 november eller i Skien 19 november.

Lær å tegne visuelle maler til dine møter og prosjekter. Det gjør det enkelt for deg å vise, hva du ønsker deltakerne skal forestille seg eller bidra med akkurat her og nå. På dette kurset tegner vi sammen mine 10 mest brukte maler og vi diskuterer hvordan man kan variere de eller utvikle nye maler selv. Du får nye verktøy i møte-verktøykassen og blir mer trygg i rollen som møteleder, prosjektleder, underviser eller lign.

Jeg bruker visuelle maler i stort sett alle mine møter og prosesser – og det gjør jeg fordi det funker. Det hjelper deg til å formidle hvordan du ønsker deltakerne skal bidra og det hjelper deltakerne til å fokusere på det de skal bidra med. Visuelle maler kan hjelpe på vei når du planlegger og gjennomfører strategiprosesser, endringsprosesser, gruppearbeide, når du skal sortere innspill eller når du skal formidle et viktig budskap. 

Jeg bruker visuelle maler på ulike nivåer.  På overordnet nivå når jeg f.eks. planlegger et prosjekt eller en prosess. Det gir prosjektgruppen overblikk og det blir mye enklere å se sammenhenger, aktiviteter som er avhengige av andre aktiviteter eller leveranser mv. Du får en en mer effektiv planlegging med færre misforståelser og et overblikk som du ikke har mulighet til å skape i en prosjektbeskrivelse.

Jeg bruker også visuelle maler, når jeg skal legge til rette for det enkelte møte, verksted eller lign. i eller uten for prosjektet. Det kan være enkle raske maler, som jeg tegner her og nå eller det kan være maler som jeg har forberedt til f.eks. gruppearbeide.

Målgruppe

Kurset er for deg og/eller ditt team som jobber som:
– teamleder
– prosjektleder
– møteleder
– avdelingsleder
– bedriftsleder
– underviser
– konsulent
– coach
– …eller bare nysgjerrig!

Utbytte
Du får mine 10 beste maler og de vi tegner sammen i tillegg. Og så får du forståelse for og inspirasjon til hvordan og når du kan bruke visuelle maler i din arbeids hverdag.

Form
Kurset foregår i en visuell læringsarena, hvor du deltaker aktivt. Innhold, prosess og det, der skjer på kurset vil være synlig for alle på kurset.

Deltakerantall
Avholdes møtet hos dere kan der være opp til 15 deltakere. Hos Drodleriet er der plass til 10 deltakere.

Underviser
Underviser på kurset er Anna Sofie Willumsen, som har mange års erfaring som teamleder, møteleder, fasilitator og prosjektleder for store og små forandringsprosesser på bl.a. Copenhagen Business School. Eier og driver Drodleriet, som tilbyr tjenester innen møtedesign,  visuell møte- og prosessledelse, både som fasilitator og underviser.

Mer informasjon
Ta kontakt til Drodleriet på epost: asw@drodleriet.no eller på
telefon: +474045 5069. Mer info om Drodleriet på www.drodleriet.no

Velkommen på kurs!