Visuell fasilitering – modul 2

Neste kurs:  ta kontakt!
Kurssted:
Maks: 10 plasser  

Kurset for deg som allerede har vært på inspirasjons kurs eller modul 1 og jobbet aktivt med visuell fasilitering og nå trenger påfyll!

På modul 2 utveksler du erfaring med andre som bruker den visuelle verktøykasse i det daglige arbeide og har noe erfaring å dele fra møter, prosesser og/eller prosjekter. En hel dag med tusj og papir, hvor du kan jobbe med konkrete møter, prosesser eller prosjekter som du skal hjem og gjennomføre! Du får masse innspill og ideer fra de andre deltakere på kurset og du jobber med et ikonbibliotek som inneholder de ikoner, symboler og visuelle maler som du trenger i din hverdag.

Målgruppe
Kurset er for deg, som fasiliterer/leder mange møter, prosesser og prosjekter, og som allerede har litt erfaring med å anvende visuell fasilitering i ditt daglige arbeide.

Du kan f.eks. være:
– underviser
– teamleder
– prosjektleder
– møteleder
– fasilitator
– avdelingsleder
– …eller bare nysgjerrig!

Du har kanskje allerede din egen strek eller har lyst til å utvikle den – og hvis du ikke har, så er du velkommen likevel!

Formål
Formålet med kurset er å gi deg enda flere visuelle verktøy til å fastholde kreativiteten og engasjementet og energien i møter, prosjekter og prosesser.

Innhold
På kurset skal vi tegne og tegne – og fylle enda flere ikoner og symboler i verktøykassen. Vi beveger oss fra det konkrete til det mer abstrakte og tegner også begreper. I tillegg jobber vi med visuelle maler i storformat, som er et fantastiske verktøy til å holde fokus i f.eks. gruppe- og prosjektarbeide.

Du får effektive teknikker og verktøyer, som du kan bruke når du skal planlegge og gjennomføre ditt neste møte, seminar, undervisningstime eller lign. I løpet av dagen tegner vi oss gjennom de ulike visuelle elementene, så du systematisk kan tegne videre når du kommer hjem. Du jobber med ditt eget ikonbibliotek, som inneholder de ikoner, symboler og begreper, som du bruker mest i din arbeids hverdag.

Du skal igjen jobbe med din egen case. Det kan være et møte, en prosess, et seminar, en workshop, en presentasjon eller lign. Du velger selv. Du får inspirasjon fra de øvrige deltakerne sine cases og du får innspill til hvordan du kan forbedre din egen.

Form
Vi omdanner et vanlig møtelokale til en visuell læringsarena, så du både kan se prosessen og det som produseres underveis på kurset underveis. Du deltar selvfølgelig aktivt og har lyst til lære og gi innspill til de øvrige kursdeltakere. Innlegg og dialog mellom deltakerne er vesentlige på  kurset, hvor du også får litt teori men først og fremst masse praktiske øvelser.

Deltakerantall
Der er plass til maks. 10 deltakere på kurset. Først til mølla!

Underviser
Underviser på kurset er Anna Sofie Willumsen, som har mange års erfaring som teamleder, møteleder, fasilitator og prosjektleder for store og små forandringsprosesser på bl.a Copenhagen Business School. Hun er sertifseret fasilitator fra Future Perfomance i København og har jobbet med visuell fasilitering siden 2011.

Pris
Pris pr. deltaker: 3.800,- kr. All materiell, kaffe/te, lunsj og søtt i løpet av dagen er inkludert i prisen. I prisen er også inkludert et tegne kitt med profesjonelle og miljøvennlige tusj – til en verdi av 500 kr. Hvis du allerede har mitt start-kit lager vi påfyll av flere superlekre tusj!

Påmelding
Send en epost til Anna Sofie Willumsen asw@drodleriet.no hvis du ønsker mer informasjon eller melde deg på kurset.