Visuell fasilitering – inspirasjonskurs

Høst 2018
7. november kl. 9-12
Sentralen, Oslo
Plass til 10 deltakere
Pris: 1700 kr pr pers inkl forpleining og materiell

19 november kl. 13-16
Skien
Plass til 10 deltakere
Pris: 1700 kr pr pers inkl forpleining og materiell

Du kan kombinere dette kurset med Bygg ditt ikonbibliotek og/eller Visuelle maler. Bestiller du kursene samlet, får du selvfølgelig en ekstra hyggelig pris!

Passer dette ikke for deg? Ta kontakt, så finner vi et tidspunkt hvor det passer for dere!

Få inspirasjon til hvordan du kan bruke visuell fasilitering i dine møter og prosjekter! Dette er et ypperlig verktøy, når du ønsker å skape f.eks. møter med stort engasjement og aktive deltakere.

Størsteparten av oss tenker, forstår og husker i bilder. Og veldig mange av oss drodler og skribler i kanten av papiret når vi sitter i møte. Det gjør vi for å holde fokus! Hvorfor ikke ta ut potensialet i dette og bruke det aktivt på dine møter, i dine prosjekter eller i din undervisning?

På dette inspirasjons kurs tegner vi oss sammen gjennom de fire viktigste visuelle elementer i visuell fasilitering og du får tips og triks til hvordan du kan bruke det i din hverdag.

Alle kan tegne så ikke vær bekymret for, at du kanskje ikke har øvet deg på en stund. Kurset krever ikke forutgående tegnekunnskaper.

Målgruppe
Kurset er for deg og/eller ditt team.

Du kan f.eks. være:
– teamleder
– prosjektleder
– møtefasilitator
– avdelingsleder
– bedriftsleder
– underviser
– konsulent
– …eller bare nysgjerrig!

Formål
Formålet med kurset er å gi deg/dere inspirasjon til å bruke visuell fasilitering i hverdagen – det være på møter, i presentasjoner, i undervisning, i prosjekter eller noe helt annet.

Innhold
På kurset vil du bli introdusert til visuell fasilitering. Du vil se konkrete eksempler på, hvordan det kan brukes i f.eks. møter, prosjekter, undervisning og prosesser.

Utbytte
Du får inspirasjon til, hvordan visuell fasilitering kan understøtte dit arbeide til glede for dine kolleger, deltakere, samarbeidspartnere, kunder– og deg selv.

Form
Kurset foregår i en visuell læringsarena, hvor du deltaker aktivt. Innhold, prosess og det, der skjer på kurset vil være synlig for alle på kurset.

Deltakerantall
Avholdes møtet hos dere kan der være opp til 12 deltakere. Hos Drodleriet er der plass til 10 deltakere.

Pris
Avhenger av om det er hos dere eller hos Drodleriet. Men ta kontakt, da finner vi den beste løsning og pris for dere.

Underviser
Underviser på kurset er Anna Sofie Willumsen, som har mange års erfaring som teamleder, møteleder, fasilitator og prosjektleder for store og små forandringsprosesser på bl.a. Copenhagen Business School. Eier og driver Drodleriet, som tilbyr tjenester innen møtedesign,  visuell møte- og prosessledelse, både som fasilitator og underviser.

Mer informasjon
Ta kontakt til Drodleriet på epost: asw@drodleriet.no eller på
telefon: +474045 5069. Mer info om Drodleriet på www.drodleriet.no

Velkommen på kurs!