Skal din avdeling på fagligt seminar i høst?

Mange bedrifter investerer tid til å ta hele avdelingen med på seminar med et eller annet faglig innhold. Og det kan være helt fantastisk, hvis alle finner det faglige tema interessant og seminaret i øvrig blir tilrettelagt så alle får lov å komme til orde, blir hørt, får lov å bidra – og at der også er tid til å bygge sosiale relasjoner og kose seg!

Som fasilitator er det min fornemste oppgave å hjelpe deg med å tilrettelegge og gjennomføre ditt seminar så du kan være en del av de faglige diskusjoner og ikke trenger å konsentrere deg om formen, om tiden eller om vi når i mål. Jeg gjør mitt absolutt beste for at dere kommer i mål med de aktiviteter som vi sammen planlegger i forkant av seminaret. At der blir tatt hånd om deltakerne på en god måte og alle føler seg involvert. Da er sjansen for at resultatene fra seminaret faktisk blir «levende» etterpå og ikke blir enda et flipp over papir med post-it lapper som havner i skuffen, når dere kommer tilbake til en travel hverdag.

Vil du ha mitt bud på, hvor vi kan sammensette ditt seminar i høst? Hvis du gir kaffe tar jeg med tusj og papir og resten av min verktøykasse! Og det selvfølgelig helt uforpliktende!

Send meg en epost asw@drodleriet.no eller ring meg på 4045 5069