Dette skal jeg gjøre i høst…

De verste ferie abstinenser har gitt seg – og jeg gleder meg nå til en høst med spennende nye oppdrag, prosjekter som skal fullføres og nye som skal settes i sjøen (jeg øver meg i å fullføre før jeg setter nye igang – ikke alltid så enkelt!)

Et av prosjektene som skal fullføres i høst er en verktøykasse til deg som tilrettelegger og fasiliterer møter – en verktøykasse fylt med konkrete verktøy og aktiviteter som gjør det enkelt og til og med gøy for deg å nå de mål du setter deg for møtene dine.
Jeg gleder meg til å presentere verktøykassen – den er 85% ferdig!


Jeg har også et par nye kurs i porteføljen – bla. et inspirasjons kurs i visuell fasilitering for dere som har lyst på å bruke mer visuelt i det daglige arbeide men ikke kan prioritere en hel dag. Kurset er konkret og fungerer også på kveldstid etter en lang dag på jobben.

Og så har jeg plass i kalenderen til flere oppdrag – det kan være både kurs eller hvis du trenger en til å hjelpe med tilrettelegge og gjennomføre en workshop, et seminar eller lign. Jeg tar gjerne en kaffe og et uforpliktende møte hvis du er nysgjerrig på hvordan jeg jobber og hvordan jeg evt kan hjelpe deg i din bedrift.